https://www.eliz-dom.com/
Вила с уникална морска панорама
web #
314
Цена
€ 50,000
Местоположение
-
Живуща площ
200 кв.м.
Дворно място
500 кв.м.
-
Етажи
3

Описание на имот

УНИКАЛНА ВИЛА С МОРСКА ПАНОРАМА! ПРОЕКТ!
`Елиз дом` предлага една прекрасна оферта за вила край морето с уникална морска гледка. Вилата се намира на 300 метра от главния път Албена- Балчик, в непосредствена близост след кк. Албена и на 5 км. от романтичния и развиващ се курорт Балчик. В близост е местност ТУЗЛАТА, известна като важен калолечебен и балнеолечебен курортен център.
Перфектен имот за инвестиция! Великолепна вила, която с местоположението си е удобна за целогодишно живеене, отличава се с със спокойствие, тишина, лесен достъп, комуникативно място, както и с възможност за развитие на туризъм.
`Елиз дом` предлага при желание на клиента и възможност за пълно завършване на имота.
Вилата се състои от партерен етаж на който са разположени спалня, дневен тракт и баня. Вторият и третият етаж са идентични и се състоят от три стаи, баня, тераси. Документацията е изрядна. Имотът е с одобрени проекти и разрешение за постройката.
Районът е с отлична инфраструктура, много добър достъп, ток, вода. Застроен е с много модерни и красиви вили, предлага възможност за целогодишно живеене. Мястото е тихо и спокойно, с релаксираща атмосфера и много зеленина. Местоположението и панорамата правят този имот много добра инвестиция.
https://www.eliz-dom.com/